Zon, zee en Nazaré?

Wat hebben we vandaag gedaan? We hebben eindelijk de koe bij horens gevat en zijn na het buurplaatsje aan zee gegaan. Nazaré en het was precies zoals we ons het voorgesteld hadden. Zandvoort aan zee op z’n Portugees. De boulevard met de diverse prul winkels en eetgelegenheden. Zo gauw als je van de zeeoever weggaat wordt het vervallen en schreeuwend om aandacht. Veel discotheken en reclame voor deze zaken op een zo luid mogelijke manier.
Misschien kwam het ook wel door dat het niet zo zonnig was vandaag dat het er allemaal een beetje misplaatst uitzag, maar ik was blij dat we niet in deze plaats onze week hebben moeten slijten.
Na het Nazaré verhaal hebben we onze spullen op gepakt en zijn we naar het strand gegaan. Ondanks dat de zon niet volledig scheen, was het er toch redelijk druk en langzaam maar zeker kwam de zon toch steeds meer kijken. We hebben nog een lekkere dag aan het strand gehad.
Rond 6 uur zijn we weer richting huis gegaan en hebben we onze spullen weer ingepakt, want morgen is het verhuisdag. En moeten we richting Faro. We hadden aan het begin van de dag al met Ruud gebeld. Onze verhuurder. Hij wacht op ons.
Na het inpakken zijn we uit eten geweest bij Bem Jardem. Een restaurant ver buiten Nazaré en gezellig! Geen tv geen betegelde muren tot aan het plafond en geen harde muziek. Erg smaakvol! Kwam misschien ook wel doordat de eigenaar een Belgische vrouw aan de haak had geslagen in Andorra 20 jaar geleden. Naast dat het een leuke zaak was kon je er ook goed eten en niet duur. Wat wil je nog meer?

Tot later…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *