Dag 10, zondag – rustdag

Hier in het verre zuiden is de zondag nog heilig. De winkels zijn dicht en het openbare leven komt tot rust, behalve in de koffiebarretjes en de eetgelegenheden. Hier wordt hard gewerkt! Wij hebben vandaag ook een rustdag gehouden en hebben niet veel gedaan. Behalve zwemmen en eten en drinken… Mijn huisarts heeft gezegd dat ik veel moet drinken. Dus dat doen we dan maar. Veel water, maar ook af en toe een biertje.

Aan het einde van de dag zijn we naar de lokale pizzeria gereden en hebben daar een heerlijk pizza gegeten. Om half 8 waren we natuurlijk wel weer de eersten… Je blijft tenslotte tourist!

Een lokaal biertje en een heerlijke lokale pizza!

Ik ben aan het uitbuiken en spreek je morgen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *