Dag 18, Montespertoli en eten bij La Ginistra

Vandaag was weer een dagje genieten. Eerst een lekker baantje trekken in ons privé zwembad. Iedereen was de deur uit… Dus we hadden het rijk alleen. Daarna rustig naar Montespertoli. Een plaatsje ongeveer 10 kilometer verder op (we kijken er op uit) en daar een cappo gedaan en wat rond gekeken. Wat blijkt de barbier werkt nog steeds. De goede man is volgens mij al aardig in 60, maar er wordt nog vrolijk geschoren en geknipt. Daarna hebben we iets leuks gekocht voor ons huis. ???? Ja wat zou dat zijn???

Daarna weer naar huis en heerlijk bij het zwembad gelegen. Het was nog steeds alleen van ons!

Om 7 uur werden we verwacht bij La Ginistra een Agriturismo (het zelfde als waar we nu zitten) alleen ligt het aan de andere kant van Montespertoli. Het is ongeveer 20 minuten rijden. Berg op en af en weer op en weer af… En dan ben je er…

We hebben heerlijke honing gekocht van eigen bijen en hebben er heerlijk biologisch en vegetarisch gegeten. De risotto met peer en pecorino ga ik thuis ook maken. Die was erg lekker!

Morgen ben ik nog 1 dag 49 en dan gaat de teller op 50! Ik maak er het meeste van! Meer kan je niet doen! Ik ga morgen allemaal jonge en onbezonnen dingen doen!

Ik spreek je…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *