Dag 13, Senigallia en afscheid

Vandaag was de laatste volle dag in onze tweede lokatie. En ook het einde van onze tijd samen met Annemarie en Twan (+ kids).

Vanochtend zijn we begonnen met een heerlijke ochtend in het zwembad. Lekker poedelen en een beetje in de zon liggen. Ik moet een beetje gaan uitkijken, want ik begin steeds minder op de foto in mijn paspoort te lijken… Straks mag ik nederland niet meer in!

Op ons verlanglijstje stond nog 1 plek en dat was Senigallia. Dit is een badplaats aan de adriatische kust. Dat wilden wij wel een zien… Het is,op ongeveer 30 minuten afstand van onze “thuisplaats” dus dat is goed te doen.

Ik kan je meedelen dar Senigallia goed te doen is. Het heeft een beetje de sfeer van Scheveningen met de geur van pizza! Prima combi dus.

Het strand is overvol en dat vinden de italianen geweldig dus die drommen in grote getale naar het strand. Strandbedje na strandbedje is gevuld met in meer of minder mate bruine mensen. (Ps. De foto is van een rustiger stukje van het strand)

Toen we weer thuis waren heerlijk mog een zwem en daarna dineren met Twan en Annemarie en de kids. Heerlijk gegeten. twan en ik hebben de beef steak genomen erg lekker.

Morgen vroeg om 7 uur de wekker en dan inpakken en rustig aan naar Montespertoli. Hier is alles zo als we het al kennen…. Heerlijk rustig!

Ik spreek je morgen….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *