Dag 4, High Peak en terug naar huis

De ochtend begon met een gedoe om het ontbijt. H en D. wilden niet in het hotel ontbijten, want dat was zo duur. Okay het was ook aan de hoge kant, maar je krijgt er ook wel wat voor. Maar goed wij zijn meegaand en gaan op zoek naar een ontbijtplek. Het wordt Moose Coffee een hippe tent op 10 minuten lopen. Daar aangekomen blijkt er een rij te staan, want hip en happening… H en D. hebben hier toch moeite mee… Hoe nu verder… Terug naar het hotel? Door zoeken? uiteindelijk komt het er op neer dat H en D. naar het station gaan en daar een broodje gaan eten en wij blijven in de rij staan om te gaan ontbijten.

Beetje jammer, maar het is nu eenmaal zo.

Wij zijn daarna nog een beetje gaan rond toeren en hebben geluncht op de High Peak! Erg leuk bij een pub genaamd “The cat en the Fiddle” een soort wandelaars cafe midden op een open vlakte van de peak district. Mocht je in de buurt komen? Een aanrader…

Ik spreek je weer als we weer op vakantie gaan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *