Dag 8, verjaardag en rust

Vandaag is mijn verjaardag en dat betekent dat ik eindelijk in de envelop van Gas kan kijken wat er in zit. Het was een verjaardagskaart van lang terug. Ik denk zelfs uit 1994. We zijn toen samen op vakantie geweest naar Amerika en hij heeft toen van mijn ouders een kaart meegekregen en heeft zelf toen ook een kaart meegenomen. Tenminste zo denk ik dat het zit… Ik wordt ook een dagje ouder… Ik kan het me allemaal ook niet meer zo goed herinneren… 😉

Onze mede Nederlanders (met zwitserse nummerplaten) zijn deze dag eindelijk op excursie gegaan met de kinders… Daardoor is het heerlijk rustig alleen de engelsen en wij zijn er. We hebben de hele dag het zwembad en de zon voor onszelf. Het heeft vanacht behoorlijk geregend en daar door is het niet meer zo loei heet! Weinig muggen en het is perfect!

Aan het einde van de middag zijn we naar Pietralunga gegaan een plaatsje die de andere kant op ligt dan waar wij normaal heen rijden. Een geweldig mooie rit en een verassend mooi dorp! We hebben dit wel vaker dat we ontdekken dat je op een gegeven moment een ingesleten pad hebt waar je automatisch doorheen rolt. Als je dan eens iets anders doet dan krijg je ook iets compleet anders (raar je, je zou er zo een opleiding over kunnen starten… 🙂 )

‘s Avonds zijn de naar Pomerancio geweest en hebben we heerlijk gegeten! Je kunt hier erg goed eten!

Al met al een heerlijke dag. Nu uitbuiken (we moeten echt op dieet na deze vakantie).

Ik spreek je later

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *