Dag 3, L’ariete, Montone

Vanochtend zijn we in alle rust opgestaan en hebben we ontbeten. Heerlijk rustig, want we hebben geen haast. We moeten nog ongeveer 300 kilometer en hebben daar de hele dag voor. We gaan niet via de tolweg, maar de zogenaamde strada statale. De hollandse rijksweg… Met potholes en snelheidsmonsters… Rustig aan, want met een hybride auto gaat het om opbrengst en verbruik. We hebben vandaag met 1 op 22.5 zeer goed gescoord!

Iets minder goed gescoord hebben we bij het boodschappen doen! Dit blijft toch een soort pretpark bij ons. Het moet allemaal uitgeprobeerd worden en minimaal 1 moet er mee naar huis om aan de smaak proef te worden onderworpen….

Vanavond hebben we gegeten bij de eigenaren zelf. Heerlijk omdat het dichtbij is en de kwaliteit is uitmuntend! Bruscetta met eigen tomaatjes vooraf en heerlijke past met wilde asperges als primi en de scundo wat een heerlijk vis in een pakketje met zuccini en roosmarijn! Als toetje een panecotta van meloen…

Nu moe maar voldaan naar bed!

Ik spreek je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *