Dag 22, naar het vliegveld

Het blijft een geweldig land in de categorie “mañana, mañana”. Het komt allemaal wel! Op het vliegveld is het een grote puinhoop, want iedereen die op het vliegveld moet zijn moet via de arrivalhal. Dus er staat een rij van bussen, taxi's en andere vervoersmiddelen. Bordjes voor het terugbrengen van je auto hebben ze nog nooit van gehoord. Wij hebben het vliegveld dus 4 keer voorbij zien komen. Toen hebben we de verhuurmaatschappij maar gebeld. Die zegt tegen ons zet hem maar gewoon op de parkeerplaats en dan haalt het personeel hem wel op. Nou wij dat netjes gedaan, wordt er ons binnen precies het tegenover gestelde verteld. Snap jij het nog? Ik niet meer! Binnen zijn natuurlijk de papieren niet naar het vliegveld gestuurd en moeiten nogmaals worden ge-emaild. Al met al heeft terugbrengen van de auto 2 en half uur geduurd. Gelukkig waren we op tijd en moesten we toch wachten tot we konden inchecken.

Ach. Het is achter de rug en we zitten nu in de business lounge om te wachten voor het boarden.

Ik spreek je later…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *