Dag 21, rust…

Vandaag hebben we niet zo heel veel gedaan. Rustig uitgeslapen, war hier inhoudt dat je rond 6 uur toch echt wakker bent, want gordijnen is een ding dat ze hier niet kennen. We hebben de piratenooglappen maar klaargelegd en zo hebben we het vol kunnen houden tot half negen.

Het is hier de hele dag al een gekkenhuis van jewelste, want de verkiezingen zijn 4 mei en dat moet toch echt iedereen wel weten. Afgelopen nacht was het tot 2 uur nacht feest met muziek in de wijk alsof je in de disco zat. En vandaag was er helicopterbewaking en werd om de haverklap de stad half afgezet om optochten voorrang te geven. Massa, massa mensen op de been allemaal met minimaal 5 vlaggen die afzonderlijk van elkaar moeten wapperen! Doe het maar eens .. Moeilijk hoor! Mij lukt het niet niet, maar hier geen probleem. We zijn nog wat door de stad gelopen en hebben nog een beetje geshopt. Daarna zijn weer naar huis gegaan. We hebben lekker liggen lezen en gaan ons zo maar eens voorbereiden op het avondmaal.

We sluiten af in Bar Platea. Ze hebben een dakterras met een geweldig uitzicht over de stad.

Ik spreek je later…

 

2 thoughts on “Dag 21, rust…

  1. Ondertussen zit die er al weer op en beginnen we aan het feest van inproppen van de koffers.

  2. Geniet van de laatste dag en goede reis naar huis!
    Zie jullie gauw weer.
    Groet,
    GA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *