Dag 19, update

We zijn aangekomen. Na meer dan 7 en half uur (we moesten nog een heel stuk omrijden) rijden van boquette naar Panama Stad zitten we in onze loft in Casco Viejo. Het oude deel van Panama Stad. Dit is de plek waar de eerste europeanen zijn gaan wonen. Het is een heel sfeervol gedeelte van de stad veel kleine steegjes met een richtingsverkeer. Veel hoekjes en gaatjes. Dan is zo bakbeest echt een ramp! Okay zonder probleem rijd je elke voetganger onder de voet, maar dat is volgens mij niet de bedoeling. Al kijken ze er hier niet vreemd van op. Na een aantal telefonische hulplijntjes (met dank aan Johan's simkaart… Die Rob eerst een beetje onzin vond) hebben we het dan eindelijk gevonden. We hebben wel vier keer hetzelfde rondje gereden. De mensen die aan de kant van de weg zaten herkenden ons al en begonnen vrolijk naar ons te zwaaien. Als we nog een rondje hadden gedaan, waren we vast en zeker uitgenodigd voor de koffie…

De auto staat… Het huis is geweldig en de wijk is leuk! Ik ben kapot van het rijden (en nog steeds een beetje aan de race). Morgen gaan we naar het Panama Kanaal en hier de boel een beetje verkennen.

Ik laat jullie alleen met het uitzicht van onze bank en uit ons raam!

Ik spreek je later…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *