Dag 14, update

Geweldig!

Meer kan ik niet van maken. Het eiland waar we naar toe gingen was er een van de categorie Bounty eilanden. Blauwe zee en een mooi strand. Water van lichaamstemperatuur en snorkelen maar. Veel mooie vissen gezien in scholen kwamen ze voorbij. Groene, gele, fel blauwe en alle kleuren tegelijk! Weinig rood, maar dat mocht de pret niet drukken.

Op de heen weg zijn we nog dolfijnen tegen gekomen en het schijnt dat er op dit eiland ook heel veel luiaarden zitten (naast ons dan)…

Al met al een geweldige dag. We zijn allebei heerlijk rozig en loom. We hangen nu wat in de hangmat en op de schommelstoel. Vanavond laten we het eten maar weer eens klaarmaken. De Firefly is open en we hebben gereserveerd om 19.00u zitten wij daar!

Mocht je trouwens wat gewhatsappd hebben. Het data tegoed is even op. Morgen gaan we Bocas town om op te laden…

Ik spreek je later…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *