Dag 10, Rondje om de kerk en shoppen in Davíd

Zoals al gezegd zijn we vandaag met een omtrekkende beweging gaan shoppen in Davíd. We wilden in Alanje kijken wat het resultaat is geweest van de paasdiensten. En zo wat in de omgeving kijken. En dan door via El Tejar naar de Panamericana. Om zo naar Davíd te rijden.

Ik had al eerder gezegd dat Pasen hier een groot ding is. Ze slepen dan vaak van die stellages door het dorp met daar Jesus en Maria op. Daar komen dan duizenden mensen op af om mee te helpen en te bidden. Dit was ons niet gezien. Het was gisteren 36 graden en om dan tussen de mensen te staan naar gesleep te kijken. Dat hadden wij denk ik niet getrokken, maar het was vast erg mooi geweest. We zijnnaar de restanten gaan kijken. Ook leuk!

Daarna zijn we doorgereden naar Davíd, want ( je gelooft het nauwelijk) mijn zwembroek is te groot en dreigt steeds af te zakken in de woelige wateren!

Daarna gelunchd (broodje meatballs met een heerlijke salsa en groene tortilla chips, natuurlijk weer voor vier personen). Weer goed en lekker met dank aan Craig!

Ik spreek je later…

 

One thought on “Dag 10, Rondje om de kerk en shoppen in Davíd

  1. Bedankt voor die bluumen out Holland.

    Maar prachtige bloemen hebben ze daar. Ook op een van je eerdere posts, tropisch delight!

    GA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *