Dag 10, vast ritueel

Toch wel heerlijk zo. Ik zit hier in mijn pyama op de veranda uit te kijken over de Pacifische Oceaan. Dat heb eigen de afgelopen week elke ochtend gedaan. We krijgen van Craig rond 7 uur onze wake-up coffee. Die is heerlijk trouwens! Mocht je van koffie houden is Panama geen verkeerde plek voor een vakantie. We rommelen dan heel langzaam van bed en gaan onze koffie drinken. Ik zit dan meestal zo dat ik kan uitkijken. Het ligt een beetje aan het tij hoe mooi de golven zijn. Op dit moment is het water net zover dat het op de eerste zandbank slaat. Dat gebeurd dan met veel geweld. Alsof er iets ontploft. Je ziet dan van die mooie barrel golven. Je weet wel waar ze altijd op surfen!

Nou dat houden we makkelijk een uurtje vol en dan wordt ons ontbijt geserveerd. Vaak gaan we dan wat doen. Behalve als we daar geen zin in hebben 😉

Vandaag gaan we een stukje toeren en wat dorpjes in de omgeving bekijken. Daarna gaan we naar Davíd om nog wat inkopen te doen. En dan gaan we beginnen met inpakken voor de volgende halte. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Ik spreek je later…

Ps. Pasen is hier trouwens veel groter als bij ons. Vanaf woensdag mogen er geen sigaretten en drank meer worden verkocht. De kinderen zijn vrij tot vandaag. Goede vrijdag en paaszondag zijn dagen dat veel mensen naar de kerk gaan. Panama is een gelovig land.

2 thoughts on “Dag 10, vast ritueel

  1. We zijn de koffer aan het inpakken, want we moeten met de watertaxi en willen een behoorlijk deel in de auto laten. Scheelt veel slepen bij deze temperaturen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *