Dag 7, thuis…

Vandaag blijven we op de lokatie. Het is te mooi weer en alles is gesloten. Het schijnt in dorpen en steden ook erg druk te zijn met allerlei kerkgangers. Optochten en processies zijn er in deze omgeving niet. Het schijnt daarvoor veel te warm te zijn.

Ik zal jullie vandaag wat vertellen over onze gastheren. Bill en Craig. Vandaar BC Beach House! Het zijn twee amerikanen die uit America weggegaan zijn om hier hun geld te gaan verdienen. Ze hebben dit huis gekocht en hopen hier ooit zelf te kunnen wonen. Ik denk alleen dat Craig het hier niet volgaat houden, want hij zweet zich de hele dag een slag in het rond. De deuren van het huis zitten ook potdicht en de airco staat de hele dag aan. Binnen is het dus een aangename 25 graden en zodra Craig naar buiten komt loopt het er in stromen uit! Kom op Craig deuren open, airco uit! Doe eens iets minder amerikaans en wen eens aan het klimaat!

Bill zien we niet zo veel. Wat hij de hele dag doet is een raadsel. Er schijnen nog een aantal condo's te zijn waar zij ook in zitten… Misschien is hij daar. We zien Bill alleen als er gekookt moet worden. Dan komen de echte amerikaanse hoeveelheden op tafel. Je kan er gemakkelijk 4 man mee voeden. Het is allemaal erg lekker hoor, maar veelste veel. De helft was goed geweest. Maar goed het is all inclusive dus je eet maar door! Het schijnt dat je met dit soort vakanties ook aan moet komen. We gaan thuis wel weer op dieet.

Het huis is erg mooi. Niet helemaal onze stijl. Veel riet, kleedjes en van dat strandhout… Een beetje een gemaakte beachstyle. Ach het is mooi gedaan en daar het om! We zijn van alle gemakken voorzien. Netflix (amerikaans) en prima internet, maakt het leven tot een feest (netflix staat op naam van ene Tony… Wie dat dan weer is??? We hebben geen kelder… Je weet maar nooit). Alleen zitten we niet binnen om films te kijken. Het huis staat pal aan het strand en het strand is leeg. Er is niemand! 19 mijl aan ononderbroken mooi zwart strand! Je hoort continu de golven op het strand slaan en je ziet de zoute nevel naar de huizen trekken! We hebben daar naast een heerlijk zoetwater zwembad! Met uitzicht op zee! En een heerlijk windje van de pacific! Mochten we ooit nog de miljoen winnen… Dan weet ik het wel!

Binnen een mooie grote woonkamer met een lekker bank en stoelen voor een grote (amerikaanse) TV.

Een heerlijke badkamer met een bubbelbad en afzonderlijke douchruimte!

Ik weet het niet hoor! Maar beter? Ik moet het nog gaan vinden!

Morgen gaan we iets geweldigs doen! Ik hou je op de hoogte!

Ik spreek je later…

 

3 thoughts on “Dag 7, thuis…

  1. Ik ben om! Ik wil ook naar Panama! Hebben ze ook Atkins want dat eten gaat mis natuurlijk….

  2. Je eist wel heel veel… Filmpje is volgens mij een beetje te veel mb’s voor upload…

  3. Wat een prachtig huisje! Jullie hebben je huiswerk goed gedaan voor vertrek!

    Kun je op de blog ook een filmpje posten? Een rondje om het huis met uitzicht bijvoorbeeld?

    GA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *