Dag 4, BC Beach House (La Barqueta)

Vandaag zijn we 365 km naar het noorden gereden. Van pedasi naar La Barquete. Een mooie rit door het binnenland van Panama en voor een groot deel over de Pan American Highway of zo als hij hier heet Carretera Panamericana. Panama is een mooi land met heel veel natuurschoon. Ook hier wordt er veel vernield. Kaalslag en platbranden is ook hier een groot probleem. Ook de manier waarop de locale bevolking omgaat met huisvuil is bekend. Het wordt meegenomen en gewoon uit de auto geslingerd. Het ligt dan in de berm en blijft daar liggen totdat iemand de berm aansteekt of de overheid komt en de boel opruimt.

We hebben nu ook weer de speciale eigenschap van de Panamezen vastgelegd. Dus naast het japanertje, het afrikaantje en het italiaantje hebben we nu het panameesje. Dit is een man die zijn t shirt in een vlaag van oververhitheid omhoog doet zodat zijn buik bloot komt te liggen. Je krijgt dan een soort bh-tje en het ziet er raar uit. Zeker als iemand het doet met een goede, grote buik. Maar toch ongeacht de omvang! Omhoog met dat t shirt! Ik voorspel een grote toekomst in Nederland. Dus heren met six pack… Doe het panameesje!

Maar goed we wij zijn aangekomen in onze nieuwe lokatie… Foto's volgen. Het is zoals verwacht! Heerlijk! Pool en uitzicht op zee. Alles wordt geregeld en we hoeven niets te doen! Dit wordt een week genieten en bijkomen van alle stress (we hebben het zo zwaar)!

Ik laat jullie alleen met ons uitzicht van dit moment! Denk niet aan ons… Wij redden ons wel!

Ik spreek je later…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *