Dag 3, wakker worden

Goedemorgen.

Na een heerlijke nacht wakker geworden in onze B&B in de buurt van Pedasi. Het is de hele nacht niet onder de 25 graden geweest. Dat is wel even wennen. Aan het einde van de nacht viel ook de stroom nog uit en hield dus de ventilator er ook nog mee op. Gelukkig is het droge seizoen bijna ten einde dus de mosquitos zijn nauwelijks aanwezig.

Een ander voordeel was dat ik de zee kon horen en dat heeft toch ook wel iets. Heel rustgevend. Heb daarna ook nog heerlijk verder geslapen.

Nu zit ik op het terras en kijk uit over het landgoed van de eigenaar. Ik hoor veel vogels schreeuwen om aandacht. Ik zou zeggen kom langs en stel je voor.

Ik ga nog even genieten van de rust en ik laat je alleen met de foto van mijn uitzicht.

Ik spreek je later….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *