Dag 13 Mercantado dell’ usato, Trestina

Vandaag was het de dag van de rommel. We zijn in Trestina naar de rommelboer geweest. Heerlijk rommelen in andermans troep. Oude banken, oude radio's, televisies met een ouderwetse beeldbuis en gewoon veel oude meuk. Jammer genoeg kunnen we niets meenemen en echt iets kleins, leuks hadden ze dan weer niet.

Het heeft de afgelopen nacht geregend en dat betekent dat het vandaag 22 graden is. Dat is een verademing na de temperaturen van de afgelopen dagen. Je ziet mensen ook echt allemaal buiten zitten en met elkaar praten over schuttingen en heggen. Geweldig om te zien al die oude oma's en dikke mamma's die op een stoel in de tuin zitten naar lucht te happen. Geweldig!

Ik spreek je…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *