Nesselwang! We are here!

De vakantie van 2012 is begonnen! Vanochtend zijn we om 4.30u opgestaan en om 5.30u zaten we in de auto. Marple achterin en alle spullen mee(hopelijk).

De reis is soepel verlopen, op 1 dingetje na. Eva heeft ons weer in de steek gelaten. Eva is onze onboard reisadviseuse. Ze wordt een beetje vergeetachtig en is regelmatig de weg kwijt en dat is nou juist niet de bedoeling. Ik weet dat ze al 8 is en dat is voor navigatiesystemen natuurlijk net als voor honden keer 4. Nou dan weet je het wel. Maar goed met een vrouw praat je niet over haar leeftijd en moet je een beetje voorzichtig zijn anders zitten ze de rest van de reis te mokken! Rob heeft dus dapper de kaarten gepakt en is als een koning gaan kaartlezen. De wereld was van hem! Feilloos hij ons naar de lokatie gebracht. Met een klein beetje hulp van Eva aan het einde. We hebben een beetje aan haar gleuf zitten frunniken en toen ging het weer even… Ik zeg niets! Maar goed we moeten wel naar haar laten kijken want dit is niet de bedoeling.

We zitten nu op het balkon van onze kamer te genieten van het heerlijke weer. Het is 28 graden en er schijnt een heerlijk zonnetje. We hebben net een wandeling gemaakt de alm op. We waren net Heidi en Peter. Ik was Peter en Rob mag dan kiezen uit de overgebleven karakters wie hij wil zijn. We gingen bij koeien lang met grote bellen om de nek. Echt een voorloper van het mobiele bel-ijzer! Ze bellen elkaar echt op. Marple was natuurlijk mee en dat vonden de koeiedames toch wel erg interessant. Daar gingen de klokken en iedereen kwam kijken naar die kleine koe uit Holland!

Zoals ik al zei we zitten op het balkon en we zijn compleet uitgeteld. Dat tegen een berg oplopen valt niet mee als je dat niet gewend bent. We gaan zo beneden wat drinken en dan rond zeven uur iets eten. Misschien komt er nog een update en anders spreek ik je uit Verona.

Ik spreek je…

 

One thought on “Nesselwang! We are here!

  1. I see you don’t monetize boomdijk.nl, don’t waste your
    traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they
    approve all sites), for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *